Totaalconcept

Bonvarlet biedt een totaalconcept aan voor de inrichting en aankleding van elk type winkel, horeca, showrooms en andere zakelijke panden. Wij realiseren interieurbouw en gevelbekleding op maat, van magazijn tot etalage. Dankzij onze vakmensen en eigen werkplaats kunnen wij alle soorten projecten van begin tot einde volgens hoge kwaliteitsnormen uitvoeren.

Wij verzorgen de totale ombouw, van het verwijderen en demonteren van de oude inrichting tot en met de afwerking in detail. Ook bouwkundige aanpassingen zijn voor Bonvarlet geen enkel probleem.

Vakmensen en een eigen werkplaats

Wij reageren snel

Dankzij onze flexibele organisatie kunnen wij snel reageren op jouw productieverzoek en montage-aanvraag. Ook wat betreft volumes kunnen wij elk project volgens afspraak uitvoeren. Wij zijn een betrouwbare projectpartner, die onder andere werkt voor grote winkelketens, in zowel binnen- als buitenland.

Communicatie met jou als klant vinden we belangrijk. En onze gespecialiseerde vakmensen begrijpen jouw wensen. Als het nodig is kunnen we ter plaatse snel oplossingen bedenken. Zo lopen onze projecten vlot door en worden ze op tijd afgeleverd.

Tevreden klanten

De werkwijze van Bonvarlet heeft door de jaren heen geleid tot een groot aantal mooie eindresultaten en tevreden klanten. We mogen daarom rekenen op veel vaste opdrachtgevers.

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw interieur of exterieur op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Voorbeelden

Direct een afpsraak maken?

Maak direct een afspraak met een van onze specialisten om jouw vraagstuk te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.