Jouw vloer vind je bij Bonvarlet

Vloeren vormen de basis van elk interieur en bepalen nadrukkelijk de sfeer van een vertrek. Bij Bonvarlet kun je kiezen uit verschillende vloersoorten, in tal van nuances. Daarom vind je bij ons altijd de vloer die helemaal past bij jouw stijl en leefwijze.

Kom bij ons langs en laat je inspireren!

Stel eisen aan je nieuwe vloer

Je vloerkeuze hangt af van je persoonlijke smaak, maar is ook een praktische afweging. Kiezen uit de vele mogelijkheden wordt makkelijker als je duidelijk weet welke eisen je aan je nieuwe vloer stelt. Denk aan krasgevoeligheid, geluiddemping, vochtbestendigheid, hygiëne en onderhoud.

Ook het vertrek waar de vloer komt te liggen, bepaalt je keuze. Zo creëert een lichte vloer optisch ruimte in een klein vertrek, terwijl een donkere vloer een ruimte een knusse, warme uitstraling geeft. De kleur en uitstraling van jouw vloer moet daarnaast passen bij de rest van het interieur.

 

We adviseren, maar luisteren eerst

Doorgaans is een vloerkeuze een keuze voor langere tijd. Het is daarom belangrijk dat je een vloer kiest waar je je echt goed bij voelt. Bonvarlet luistert naar je wensen en helpt je kiezen met eerlijk en deskundig advies.

Kopje koffie in onze showroom?

Wil je graag een afspraak maken om direct de mogelijkheden te overleggen met een van onze experts? Een afspraak in onze compleet ingerichte showroom is altijd vrijblijvend, we helpen je graag!

Tegels voor elke woonstijl

Tegelvloeren zijn bijzonder praktisch en geschikt voor elke woonstijl. Door hun enorme variëteit bieden vloertegels tegelijk ook ongekende mogelijkheden om persoonlijk sfeer te geven aan je huis.

Keramische tegels zijn zeer duurzaam. Ze zijn vlek- en waterbestendig en zeer slijtvast. Regelmatig schoonmaken is genoeg om je tegelvloer er jarenlang als nieuw te laten uitzien.

Tegelvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Tegels geleiden heel goed warmte en geven die warmte geleidelijk vrij.

Vloertegels zijn er in alle kleuren, tal van maten en in vele dessins. Van landelijk tot ultramodern, van houtprint tot metallook, bij Bonvarlet vind je altijd de tegelvloer die je zoekt.

Perfect gelegd

Onze tegelzetters zijn zeer ervaren en leggen je vloertegels perfect. Zo weet je zeker dat je nieuwe tegelvloer volledig tot zijn recht komen in jouw woning.

Kom langs bij Bonvarlet en ontdek de vele mogelijkheden.

Karaktervolle houtvloeren voor elk interieur

Houten vloeren hebben karakter en staan mooi in elk interieur, van romantisch en klassiek tot strak en modern. Bonvarlet biedt een uitgebreide sortering in maten, stijlen, legpatronen en afwerkingsmogelijkheden. Bij ons vind je altijd de houten vloer die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke woonwens.

Hout is een sfeervol materiaal bij uitstek. De diverse houtsoorten hebben alle hun eigen kenmerken in tekening, kleur en hardheid. De mogelijkheden bij Bonvarlet variëren van robuust tot elegant en van rustiek tot trendy.

Behalve voor massief houten vloeren en lamelparket kun je bij Bonvarlet tevens terecht voor hoogwaardig mozaïekparket.

Onderhoud en herstel

Ook voor onderhoud en restauratie van jouw huidige vloer ben je bij Bonvarlet aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten zorgen er voor dat jouw houten vloer er weer perfect gaat uitzien.

Kom bij ons langs en laat je inspireren door ons veelzijdige assortiment houten vloeren.

De perfecte laminaatvloer voor jouw interieur

Bonvarlet heeft laminaatvloeren in allerlei kleuren en patronen. Bij ons vind je altijd een laminaatvloer die perfect past in jouw interieur.

Een laminaatvloer van Bonvarlet is onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Ons laminaat is namelijk voorzien van een slijtbestendige nano-coating waardoor vlekken eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Fotoprints maken het verschil

De uitstraling van een laminaatvloer wordt bepaald door de fotoprint op de toplaag. Dit kan natuursteen zijn, hout of een moderne fantasieprint. Je vloer wordt vervolgens pas echt mooi als de fotoprints op de aparte vloerdelen in patroon vaker variëren. De laminaatvloeren van Bonvarlet maken hiermee duidelijk het verschil.

Met de juiste ondervloer kan laminaat prima worden toegepast in combinatie met vloerverwarming.

Kom bij ons langs en maak kennis met de betaalbare kwaliteit laminaatvloeren van Bonvarlet.

Jouw PVC vloer met eindeloos veel mogelijkheden

De collectie PVC vloeren van Bonvarlet biedt heel veel verschillende kleuren, patronen en legmethodes, zowel in plak- als click PVC. De eindeloze variatiemogelijkheden van PVC vloeren geeft je volop mogelijkheden voor het creëren van jouw persoonlijke sfeer.

Gemak en comfort

Onderhoudsgemak en wooncomfort komen in een PVC vloer optimaal samen. PVC vloeren zijn sterk, praktisch en mooi. Bovendien is dit type vloer geluidsarm en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

PVC vloeren werken niet als gevolg van koude of warmte en zijn kras- en slijtvast dankzij de sterke PU-toplaag. Tegelijk zijn het fijne leefvloeren. Het materiaal dempt contact- en loopgeluiden en voelt warm aan. PVC vloeren hebben namelijk de gunstige eigenschap dat ze zich aanpassen aan de omgevingstemperatuur.

Kom gerust bij ons binnen voor deskundig advies en laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van PVC vloeren.

Neem contact op

11 + 10 =