Alle soorten gevelbekleding bij Bonvarlet

Gevelbekleding beschermt gevels en verfraait gebouwen. Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en het gewenste onderhoudsgemak, kun je bij Bonvarlet kiezen uit allerlei verschillende materialen. Denk naast kunststof (keraliet) en hout aan tegels, steenstrips en betonafwerking. Bonvarlet biedt het allemaal.

Kom bij ons langs en laat je inspireren!

Alles voor gevel en dak

Bonvarlet levert en monteert gevelbekleding voor zowel nieuwbouw als renovatie. Of het nu gaat om rabatdelen, windveren, boeidelen, gootafwerking of complete dakgoten, Bonvarlet maakt het mooi.

Perfecte montage

Onze vakmensen garanderen een perfecte montage, want een gevel vakkundig afwerken is meer dan alleen het aanbrengen van een gevelpaneel of tegel. De achterliggende constructie, keuze van het bevestigingsmateriaal, eventuele (na)isolatie en het gebruik van folies bepalen ook de kwaliteit van het eindresultaat.

Stap gerust bij ons binnen voor meer informatie. Onze adviseurs helpen je graag. Bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kopje koffie in onze showroom?

Wil je graag een afspraak maken om direct de mogelijkheden te overleggen met een van onze experts? Een afspraak in onze compleet ingerichte showroom is altijd vrijblijvend, we helpen je graag!