Jouw badkamer naar persoonlijke wens

Op badkamergebied is alles mogelijk bij Bonvarlet. Van basic tot uitgesproken luxe, van functioneel tot persoonlijke wellness ruimte. Wij vertalen jouw wensen en smaak naar een badkamer waar je jarenlang van blijft genieten.

Kom bij ons langs en laat je inspireren!

Oók voor maatwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk toeleveranciers kunnen wij badkamers leveren met standaard meubilair en alle soorten sanitair. Maar als vakkundig interieurbouwer kunnen we alles ook perfect op maat maken. Hierdoor heb je bij Bonvarlet een ongekende keuze in ontwerp, kleurstelling en materialen. Daarmee maken wij jouw droombadkamer tot werkelijkheid, met de sfeer en het comfort zoals jij dat wilt.

Onze ervaren monteurs waarborgen een vakkundige installatie en verzorgen de afwerking tot in de puntjes. Ook eventuele bouwkundige aanpassingen zijn voor onze vakmensen geen enkel probleem.

Onze adviseurs bespreken graag jouw wensen voor een nieuwe badkamer. Kom bij ons langs en ontdek wat Bonvarlet jou allemaal te bieden heeft.

Kopje koffie in onze showroom?

Wil je graag een afspraak maken om direct de mogelijkheden te overleggen met een van onze experts? Een afspraak in onze compleet ingerichte showroom is altijd vrijblijvend, we helpen je graag!