Creëer licht en ruimte met een dakkapel

Een dakkapel vergroot het functionele oppervlak van een vertrek aanzienlijk. Samen met de inval van daglicht levert dit veel extra wooncomfort op. Met een prefab dakkapel realiseren wij dat voor jou binnen één dag.

 

Klaar in één dag

Dé dakkapellen specialist van Groningen

Wij bouwen jouw nieuwe dakkapel overeenkomstig de wettelijke eisen. Onze adviseurs zijn bekend met het Bouwbesluit en de plaatselijke verordeningen. Ze kunnen je binnen de mogelijkheden van de regelgeving kundig adviseren.

Bonvarlet is specialist in het plaatsen van dakkapellen, zowel prefab als traditioneel gebouwd.

 

Kopje koffie in onze showroom?

Wil je graag een afspraak maken om direct de mogelijkheden te overleggen met een van onze experts? Een afspraak in onze compleet ingerichte showroom is altijd vrijblijvend, we helpen je graag!

Maatwerk dakkapellen

Wij maken jouw dakkapel op maat volgens persoonlijke wens, in hout of kunststof, en passend bij je budget. Doorgaans klaren wij de complete maatwerkklus binnen twee dagen, naar wens inclusief binnen aftimmering. Ook de afschildering kunnen wij eventueel voor jou verzorgen.

Prefab dakkapellen

Prefab dakkapellen worden door onze eigen vakmensen in onze werkplaats gemaakt met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. De dakkapel wordt in één keer geplaatst met behulp van een kraan. Groot voordeel van de prefab werkwijze is dat het dak gelijk weer wind- en waterdicht is.

Prefab dakkapellen kunnen zowel in hout als kunststof materialen worden uitgevoerd.

Kunststof dakkapel

Het grote voordeel van een kunststof dakkapel is dat ze onderhoudsarm en duurzaam zijn. Met de moderne kunststof materialen zijn kunststof dakkapellen nauwelijks nog van hout te onderscheiden. Een belangrijk voordeel van kunststof is dat je het niet hoeft te schilderen, temeer omdat dakkapellen vaak lastig te bereiken zijn.

Houten dakkapel

Houten dakkapellen staan mooi bij woningen en gebouwen met een monumentale sfeer, zeker als deze voorzien zijn van andere houten elementen. Het voordeel van hout is verder dat het zich gemakkelijk laat bewerken. Daardoor heb je veel vrijheid in de keuze voor details, bijzondere maatstelling en de (kleur)afwerking.

Dakrenovatie

Naast het plaatsen van dakkapellen kunnen wij direct ook jouw gehele dak renoveren, zowel platte- als hellende daken, inclusief isolatie.

Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs combineren jouw woonwensen en mogelijkheden tot een resultaat waar je jarenlang van blijft genieten.

Neem contact op

13 + 12 =